SIMITCI DUNYASI DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Simitci Dunyasi Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 14:31 Snelle bezorging en zoals altijd weer verrukkelijk eten!!
4 mei 2024 om 19:22 Kwam helaas ruim anderhalf uur later en koud.
16 apr 2024 om 20:07 Was prima!
16 apr 2024 om 14:12 Simit met kaas was en de linzenzoep waren erg lekker met veel brood erbij. De avocadosalade was ook lekker, maar helaas was de avocado veel te hard. Vandaar de vier sterren
15 apr 2024 om 15:50 altijd goed en snel
10 apr 2024 om 9:39 Beste plek waar je ,je eten kunt halen vers en hele lekkere Turkse gerechten
6 apr 2024 om 22:05 Het eten vond ik heerlijk! Maar er was wel iets waar ik niet zo tevreden over ben. Toen ik mijn eten had besteld iets later kreeg ik een appje van mijn vriendin en ze zei dat mijn bezorger voor mijn tuin stond in plaats van mijn voordeur.
4 apr 2024 om 0:33 Altijd heerlijk! Aan het eten ligt het nooit. Soms komt het eten niet helemaal warm maar binnen maar verder helemaal top. Op locatie eten is nog beter, dan heb je alles gelijk uit de keuken. Dat is altijd beter!
29 mrt 2024 om 20:52 ontsettend lekker. goede porsie. duurde effe maar ik kan wel wachten voor een goede kwalitijd maaltijd. (heb de kip pasta besteld)
29 mrt 2024 om 14:26 Te laat gekomen.
28 mrt 2024 om 20:40 Lemon cheesecake was heerlijk! Jammer dat de manti wat koud was en weinig rode saus erin. Er stond een wafel met nutella voor 0cent, besteld en gekregen
8 mrt 2024 om 13:20 Was top!